Parket & Zo | Onze werkwijze
Ziet uw parketvloer er door ontelbare putjes, deukjes, krassen of kale plekken niet meer uit? Laat uw vloer schuren door ons. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Parket, Schuren, Leggen, Vernieuwen, Hout, Import, klusbedrijf, Parketbedrijf
15557
page-template-default,page,page-id-15557,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
Onze werkwijze

Het

Gereedschap

Het

Parket

Het

resultaat

Alles begint met het schuren van de houten vloer met behulp van de modernste schuurmachines. Dit wordt gedaan tot dat de vloer helemaal kaal is, hierbij gaat er nog geen millimeter van de toplaag af. Er gaat nog geen millimeter van de toplaag af. Belangrijk is dat er geen schuurstrepen ontstaan, hier wordt extra aandacht aan besteedt.

Vooraf kan uit de kleurenstalen een kleur naar smaak gekozen worden. Desgewenst kan ter plekke op de vloer een proefstukje qua oliekleur worden aangebracht. Er zijn diverse afwerkmogelijkheden, waaronder olie, lak & hardwax met een matte of glans laag. Alles is mogelijk bij Parket & Zo.

Wij werken altijd met de beste kwaliteit producten en merken, daarom geven wij standaard garantie bij werkzaamheden door ons verricht.

Vloerrenovatie

Wij zijn een specialist in het renoveren van parketvloeren. Dit durven mede te zeggen door de positieve recensies van eerder gedane werkzaamheden.

Is uw parketvloer erg donker of sterk verkleurd dan kunnen wij de originele kleur van het hout weer terughalen, of in andere gevallen de parketvloer voorzien van een geheel andere kleur.

Na onze werkzaamheden heeft uw parketvloer weer een compleet nieuwe en frisse uitstraling en heeft u er weer jaren plezier van.

Vraag een offerte aan

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, Deskundig advies en garantie op het geleverde werk.

Wij garanderen de beste kwaliteit hout.