Parket & Zo | Stofvrijschuren
Ziet uw parketvloer er door ontelbare putjes, deukjes, krassen of kale plekken niet meer uit? Laat uw vloer schuren door ons. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Parket, Schuren, Leggen, Vernieuwen, Hout, Import, klusbedrijf, Parketbedrijf
15582
page-template-default,page,page-id-15582,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
Wij garanderen uw gezondheid

In Nederland hebben veel mensen last van een stofallergie.

U kunt er best ziek van worden, zeker als er veel stofdeeltjes vrijkomen. De belangrijkste prikkel in stof wordt gevormd door de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit beestje scharrelt graag in vele huishoudens rond. Veel mensen kiezen dan ook voor een houten vloer in plaats van vloerbedekking. Een houten vloer is beter te onderhouden waardoor er minder irritatie aan de luchtwegen ontstaat. Een goede oplossing!

Het stofvrij schuren van een houten vloer is niet alleen prettig voor mensen met allergie. Het is ook beter voor het milieu. Wij dragen graag ons steentje bij, zodat iedereen kan blijven genieten. Een parketvloer is niet alleen praktisch, maar ook een streling voor het oog. Zo’n vloer straalt warmte en charme uit, zodat u comfortabel kunt wonen.

Na jarenlang ervaring in renovatie van houten vloeren en stofvrij schuren van parket staan wij garant voor het beste resultaat en houden wij de kosten zo laag mogelijk. Door het gebruik van externe professionele stofzuigers vindt u geen stofje meer in uw huis. Geweldig toch!

Voordelen stofvrij schuren

Beter voor jouw gezondheid en dat van je gezin.

Gunstig voor mensen met een allergie.

Huis onder het stof = verleden tijd. Geen grote schoonmaak achteraf. Meubels hoeven niet te worden afgedekt.

Beter voor het milieu - betere luchtkwaliteit binnenshuis.

Mooier eindresultaat van je houten vloer.

Vraag een offerte aan

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, Deskundig advies en garantie op het geleverde werk.

Wij garanderen de beste kwaliteit hout.